vuurwerk

viert haar

65 jarig bestaan!

Over ons

Opgericht te Gent als VZW op 01/02/1962, met zetel te Sint-Martens-Leerne aan te Burgemeester Van Crombrugghelaan nr.7

De club heeft als doelstelling de beoefenaars van pleziervaart en watersport in het algemeen samen te brengen en in dit verband activiteiten te organiseren.

Daartoe beschikken wij over een aanlegsteiger te Gent aan de Gordunakaai en te Leerne op de Leie waar eveneens het clublokaal en de kantine gevestigd zijn.

Voor passanten is er gelegenheid om aan te meren en te overnachten. Er is electriciteit en drinkwater voorzien.

De landelijke ligging biedt mogelijkheden voor wandelaars en fietsers.

Restaurants, bakkers,  kruidenierszaak en bankautomaat bevinden zich op 5 min. wandelafstand.

De clubboot is elke zondag open, van 11u tot 21u.

Aarzel niet om ons een bezoekje te brengen en in onze clubboot of op het terras te genieten van een frisse pint, frisdrank, koffie enz